Velkommen til Hebei Nanfeng!

Ikke mer forviklinger, RV-eksperter vil forklare deg hemmelighetene til RV-klimaanlegg!

Innenfor vinduet er det samme hjemmet, og utenfor vinduet er det stadig skiftende landskapet.Ta med familie eller venner på en bobiltur, som er behagelig og glad!I områder med forskjellige årstider, endres temperaturen og temperaturen til enhver tid, og nødvendigheten avklimaanlegg i bobilener åpenbart.

1. Klassifisering av RV klimaanlegg;

1. Kjøre klimaanlegg

Det er et praktisk klimaanlegg når kjøretøyet er i gang, og det er klimaanlegget som brukes når den originale bilmotoren startes.Generelt, når det gjelder parkering, kan det kjørende klimaanlegget ikke brukes i lang tid, ellers vil det føre til at karbonmonoksidkonsentrasjonen i bilen overskrider standarden og kveles.I tillegg, under tomgangsforhold, er kjøleeffekten til drivklimaanlegget også svært utilfredsstillende.

For å sikre kjøleeffekten har det drivende klimaanlegget utstyrt med en 5 meter lang bobil generelt en kjølekapasitet på 4000 til 5000 kcal;og en bobil med en lengde på 5,5-6 meter, når cockpiten og campingvognen er koblet sammen, den originale bilfabrikken generelt Den vil være utstyrt med en "bakre klimaanleggevaporator: kjølekapasiteten vil bli garantert når kjølekapasiteten når 8000 til 10.000 kcal.

2. Parkering klimaanlegg

Parkeringsklimaanlegget er hovedsakelig et bilklimaanlegg som brukes til parkering.Denne typen klimaanlegg er vanligvis installert på taket av kjøretøyet.Generelt øker det takmonterte klimaanlegget bilens høyde med 23 ~ 30 cm, så noen få produsenter installerer det som bunn, fordi det ikke trenger å endre utseendet på bilen, så det er mer egnet for venner som endre det personlig.

Parkeringsklimaanlegg er generelt delt inn i klimaanlegg for oppvarming og kjøling ogenkeltkjølende klimaanlegg.Bobiler med en lengde på mer enn 5 meter velger vanligvis varme- og kjøleanlegg.

RV 220V takklimaanlegg05
Rooftop Air Conditioner for bobil01
12V lastebil klimaanlegg

2. Utformet måter å spare strøm ved å dele parkeringsklimaanlegget og kjøreklimaanlegget

Bruk bilens originale klimaanlegg og en ekstern motor for å drive kompressoren.Utstyrt med et ekstra sett med bilklimaanlegg, kan det spare strøm og brukes ved parkering og kjøring?

3. Spørsmål-og-svar område for RV klimaanlegg

Spørsmål: Kan kompressoren til husholdningsklimaanlegget brukes i serie med den originale luftkondisjoneringsrørledningen for biler?

Svar: Nei. Husholdningsklimaanlegg bruker høytrykks kobberrør og fordamperkondensatorer av kobberrør;Luftkondisjoneringsrør for biler bruker gummirør og kondensatorer av aluminium.Linjen vil sprekke.

Spørsmål: Husholdningsinverter klimaanlegg er billige og energisparende, kan de brukes i bobiler?

Svar: Det er mange bilentusiaster som modifiserer det under gjør-det-selv, men det anbefales ikke å gjøre det i en masseprodusert bobil, fordi designforutsetningen til klimaanlegget til hjemmet er fast, og kjøretøyet beveger seg og er humpete, og det antiseismiske nivået til hjemmeklimaanleggets design kan ikke nå det.Krav til kjøretøykjøring, langvarig bruk, komponentene til klimaanlegget vil løsne og deformeres under kjøring av kjøretøy, noe som forårsaker skjulte farer for brukernes sikkerhet.

Spørsmål: Hva er kjøle- og varmeeffekten til parkeringsklimaanlegget?Og hvilken størrelse generator bør matches?

Svar: Enkeltkjøleklimaanlegg: kjøleeffekten er vanligvis rundt 1000W, og den kan matches med en 1600W generator;

Varmt og kaldt klimaanlegg: Varmeeffekten er omtrent 2200W, kjøleeffekten er også 2300W, kjølestarttiden er omtrent 10 minutter, og kjøleeffekten er 1200W.Effekten på 2200W til det varme og kalde klimaanlegget må matches med en generator på 2600W-3000W.

Spørsmål: Hvordan kjøle ned uten en generator?

Svar: 1. Når bobilen er parkert, prøv å velge et trygt sted som kan kobles til strømnettet, for eksempel en kantine eller i nærheten av en bonde, si noen høflige ord, betal noen avgifter og koble til strømmen;

2. Hvis du drar til et relativt vilt sted, det er ingen måte å koble til strøm, og du ikke har en generator, kan du velge å bruke en mikrovifte for å kjøle ned.


Innleggstid: 26. mai 2023